Directe hulp bij stress & burn-out

Directe hulp bij stress & burn-out
$19.50
Author:
Series: Burn-Out, Book 0
Genre: Burn-Out / Bore-Out
ISBN: 9460150411
Nieuwe energie in enkele dagen. 'Er is geen enkele reden waarom iemand vanwege een burn-out langer dan vijf dagen uit zijn kracht zou blijven.' Horst Kraemer maakt zijn provocerende uitspraak waar.
About the Book

‘Er is geen enkele reden waarom iemand vanwege een burn-out langer dan vijf dagen uit zijn kracht zou blijven.’ Horst Kraemer maakt zijn provocerende uitspraak waar.

Steeds meer mensen lijden onder stress en burn-out en tot nu toe is de ervaring dat iemand met een burn-out daar vaak maandenlang last van heeft. Horst Kraemer laat zien dat het anders kan. Zijn unieke neuro-imaginatie – waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze zeer effectief is bij stress en het herstellen van de gevolgschade ervan – heeft al heel veel mensen snel en efficiënt van hun burn-out afgeholpen.

Mensen die een burn-out willen voorkomen of ervan af willen, en coaches en therapeuten, vinden in dit boek talloze voorbeelden van hoe met neuro-imaginatie – ook onder stress – kracht en prestatievermogen behouden blijven of snel worden herwonnen. Daarnaast zijn er voorbeelden van hoe mensen met een burn-out hun leven weer op de rails kunnen krijgen.

Recensie(s)
De auteur, psychotherapeut, is de ontwikkelaar van de behandelmethode neuro-imaginatie bij stress en burn-out. Hij stelt dat met die methode lichamelijk herstel binnen vijf dagen op gang komt. Hij behandelt de achtergronden en effecten van het fysieke aspect van stress, vooral in de energie- en hormoonhuishouding en de neurobiologie. De behandelmethode brengt mensen fysiek in een zelfredzame positie door diepere ademhaling, volledig breingebruik door links-rechtsstimulatie, focus op een uitgesponnen positieve levenservaring en hypnotische verankering.

Die aanpak vormt de basis om daarna intensief en gezond na te denken over re-integratie en stresspreventie. Tot slot beschrijft hij zijn eigen recente burn-out en de ingrepen, die hij heeft moeten doen om zijn leven weer op de rails te krijgen. Het boek bestaat uit tekst met enkele figuren en tabellen.

Praktijkvoorbeelden en hulpmiddelen voor zelfevaluatie vergroten de praktische relevantie. Een krachtig boek met veel uitleg en argumentatie, bestemd voor therapeuten en hoger opgeleiden die bij zichzelf stress willen voorkomen.

door: Ir. Drs. L.B. Struijk op Bol.com

bestel dit boek

bol.com Partner