Dit Wordt Jouw Jaar !

Dit Wordt Jouw Jaar !
$14.95$9.95
Author:
Series: Persoonlijke Ontwikkeling, Book 0
Genre: Persoonlijke Ontwikkeling
ISBN: 9079445509
Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Een stap vooruit in je loopbaan; je beter in je lijf voelen; een betere balans tussen werk en thuis.
About the Book

Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Een stap vooruit in je loopbaan; je beter in je lijf voelen; een betere balans tussen werk en thuis.

Veel mensen falen, maar een klein deel slaagt wél. Wat doen deze mensen anders dan de rest? Wat zeggen onderzoekers hierover? En welke praktische tips gaan je helpen om van de komende twaalf maanden jouw jaar maken?

– Hoe zorg je dat de komende twaalf maanden van je leven écht gaan tellen?
– Hoe ontdek je wat jouw persoonlijke definitie van geluk en succes is?
– Welke technieken helpen je van mooie voornemens naar echte resultaten?

De opvolger van Ben Tiggelaars bestseller Dromen, Durven, Doen. Inspirerend, nuchter, praktisch, humoristisch en supermotiverend!

Recensie(s)
Centraal bij persoonlijke ontwikkeling staan de stellingen: ‘richting + actie = succes’ en ‘experimenteren + evalueren = leren’. Volgens de auteur is succes alleen mogelijk als je heldere keuzes maakt (en formuleert) met betrekking tot doel en middelen en die ook uitvoert, en daarbij risico’s neemt door nieuw gedrag op effectiviteit te testen. Inhoudelijk is er enige overlap met zijn bestseller ‘Dromen, durven, doen’ (2005)*, waarin de nadruk lag op het risico’s durven nemen. In een nog eerdere uitgave benadrukte hij het doen (‘Doen!’, 2003)**. In deze uitgave ligt de nadruk meer op het kiezen van doel en middelen. Daarvoor moet je weten, wat je wilt, wat je dierbaren van je verwachten, en ook weten waar je goed in bent (en erin geloven). Duidelijk legt de auteur uit dat leiding geven (koers bepalen) en management (uitvoeren) twee aspecten zijn van verandering die niet buiten elkaar kunnen. Net zoals zijn eerdere uitgaven is deze bedoeld voor een breed publiek, en kent deze dezelfde lay-out (goed onderscheid tussen tekst en tips) en hoofdstukopbouw (drie conclusies per hoofdstuk).

Drs. J.J.M. van der Heijden

Reviews
4 Stars – Dit wordt mijn jaar, na het lezen van het boek:”Dit wordt jouw jaar!”
Mijn leven veranderen door mijm gedrag te veranderen. Ik wilde afvallen, misschien een andere baan een andere uitdaging, een betere werk-privé balans, maar het lukte maar niet. Tiggelaar legt uit waarom en hij vertelt je wat je moet doen om te zorgen dat het wel lukt. Hij helpt je ook om te bepalen wat je nu eigenlijk precies wilt bereiken.

Een aantal dingen heb ik al bereikt en nu de rest nog. Beslist een aanrader!

door: Aquarius67

5 Stars – Zeer inspirerend boek en makkelijk toepasbaar!
Ik heb het boekje op aanraden van vrienden gekocht,ook heb ik de reviews gelezen. Spijt van de aanschaf heb ik zeker niet! Ik heb er al veel aan gehad en vind het gemakkelijk leesbaar, praktisch toepasbaar en zeer inspirerend. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat Ben Tiggelaar put uit gedegen en uitgebreid literatuuronderzoek en dat vertaalt naar praktische handvaten die je zeer gemakkelijk toe kunt passen. Ik volg zelf een opleiding tot life coach en vindt dit boekje werkelijk een enorme aanrader beste mensen!

door: Karin325

bestel dit boek

bol.com Partner