Dromen Durven Doen

Dromen Durven Doen
$14.99
Author:
Series: Persoonlijke Ontwikkeling, Book 0
Genre: Persoonlijke Ontwikkeling
ISBN: 9049105270
Het managen van de lastigste persoon op aarde: Jezelf. Wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?
About the Book

Dromen Durven Doen – Het managen van de lastigste persoon op aarde: Jezelf.

  • Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol?
  • Wat bepaalt 95% van je gedrag (zonder dat je het merkt)?
  • Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling…

Maar wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk – doen te zetten? Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering? Ben Tiggelaar geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen die – met vallen en opstaan – hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf.

Ben Tiggelaar is onderzoeker, trainer en publicist. Vele tienduizenden lezers van zijn boeken en bezoekers van zijn workshops brachten de afgelopen jaren met succes zijn ideeën in de praktijk.

Recensie(s)
Als je meer sturing aan je leven wilt geven, moet je dikwijls wat veranderen in dat leven. En dat is juist een van de moeilijkste zaken: je eigen gedragspatronen veranderen en het leren managen van je eigen gedrag. In de eerste hoofdstukken wordt ingegaan op dat gedrag en welke factoren dat gedrag beinvloeden. Vervolgens komen allerlei technieken aan de orde die behulpzaam kunnen zijn bij het realiseren van gedragsveranderingen. Hierbij worden drie fasen onderscheiden: dromen, durven en doen. De dromen geven de richting aan die je uit wilt gaan, het durven laat zien hoe je de moeilijke momenten de baas kunt zijn en bij het doen is doorzetten zeer belangrijk.

Levensechte verhalen van mensen die iets veranderd hebben in hun gedrag onderstrepen de theorie. Tot slot volgt een eenvoudige ‘dromen, durven, doen-test’. Voor ieder die geinteresseerd is in gedragsveranderingen is dit een goed hanteerbaar boek vanwege het taalgebruik en de praktische handreikingen om dingen in je leven en in je gedrag aan te pakken.

door: Drs. P.C.B. de Jager

Reviews
4 Stars – Brengt je waar je wilt zijn!
Super leuk boek! Brengt je waar je wilt zijn. Het boek is makkelijk beschreven, waardoor het lekker wegleest. De opdrachten daarbij zijn erg toepasselijk.

door: Desiree1989

3 Stars – Wel interessant, maar
Voor mij toch het zoveelste boek, dat inspirerend is, maar toch niet echt werkt. En het wordt wel een beetje gebracht, alsof je door dit boek echt verandert. Voor mij werkt het in ieder geval niet, maar misschien ben ik ook wel heel erg hardleers…

door: Helenkloosterman

5 Stars – top boek!
Dit is echt een goed en leerzaam boek! Ik heb er veel aan en blader het ook regelmatig nog eens door.

door: Vikr

bestel dit boek

bol.com Partner