Geef nooit korting

Geef nooit korting
$17.95$19.95
Author:
Series: Verkoop, Book 0
Genre: Verkoop
ISBN: 9089650717
Lage prijzen zijn funest voor een gezond rendement en tasten de winst van bedrijven, professionals en zelfstandigen flink aan. Sinds de crisis is de prijs- en margedruk op veel markten alleen maar toegenomen.
About the Book

Lage prijzen zijn funest voor een gezond rendement en tasten de winst van bedrijven, professionals en zelfstandigen flink aan.

Sinds de crisis is de prijs- en margedruk op veel markten alleen maar toegenomen. En de verwachting is dat daar voorlopig geen einde aan zal komen, zelfs niet als de economie herstelt.

In ‘Geef nooit korting!’ laat Jos Burgers aan de hand van 31 prikkelende adviezen zien hoe u het best met prijsdruk kunt omgaan. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe u prijsdruk voorkomt en tegengaat. Want lage prijzen zijn geen vaststaand feit. En onze eigen invloed op de prijs is veel groter dan we vaak denken.

Ontdek dat er vele manieren zijn om in de dagelijkse praktijk aan prijsdruk te ontsnappen. Wees trots op de prijzen die u voor uw producten en diensten vraagt. Realiseer u hoe waardevol u bent voor uw klanten en laat u niet gek maken. Als klanten zeggen dat u te duur bent, is dat vervelend. Maar het is pas echt een ramp als u dat zelf ook vindt!

Recensie(s)
In 31 korte hoofdstukjes, met prikkelende titels als ‘Bukken terwijl niemand slaat’ of ‘Concurrenten kies je zelf uit’, geeft de schrijver advies aan ondernemers hoe zij hun prijs voor het te leveren product of dienst overeind kunnen houden. Daarbij komt de schrijver met aardige en vooral illustratieve voorbeelden.

Ieder hoofdstuk eindigt met een samenvattend advies in drie of vier punten. Geen voetnoten, literatuuropgave en dergelijke. Een boekje om in een avond uit te lezen, en er een paar waardevolle tips uit te halen van het niveau: zo had ik het nooit bekeken.

Eenvoudig geschreven; enige voorkennis van bedrijfseconomie en/of marketing is niet vereist. De schrijver is na verkoper en hbo-docent te zijn geweest, nu fulltime schrijver en vooral spreker over dit onderwerp.

door: Drs. A.H. Oldenbeuving

Reviews
5 Stars – Leuk en praktisch
Jos Burgers beschrijft in zo’n 30 korte stukjes waarom je geen korting zou hoeven geven. Verwacht geen theoretisch onderbouwing maar praktische tips. Voor iedereen zitten er wel een aantal goeie tips bij. Leest makkelijk en snel.

door: Hendrikk

4 Stars – Morgen gaan we meer verdienen
Jos Burgers heeft ons helemaal door. Managers/ondernemers houden niet van dikke pillen en lange theoriën. Met 31 korte, o, zo herkenbare verhaaltjes (voor het slapen gaan?) geeft hij scherp inzicht over het bepalen van je tarieven. Waar komt toch onze allesoverheersende angst vandaan dat ‘men ons wel te duur zal vinden’? Met als eerste eye-catcher (=inzicht) de sticker op het boek van € 17,95, nú € 19,95. Het lekkere leesbare boekje is het dubbel en dwars waard.

door: PaulineTeunissen

5 Stars – Simpel maar het werkt
Als trainer commerciele adviesvaardigheden stellen deelnemers mij vaak vragen over (prijs)onderhandelingen. Ze verwachten dan altijd hele ingewikkelde antwoorden en theorieen.
Jos, je bent er weer in geslaagd een hot item in simpele duidelijke en luchtige taal uit te leggen. Ik gebruik je boek met veel plezier in mijn trainingen. Kijk uit naar je volgende boek…iets over omgaan met weerstand misschien?

door: Libretti

bestel dit boek

bol.com Partner