Gespreksvoering

Gespreksvoering
$49.90
Author:
Series: communicatie, Book 0
Genre: Communicatie
ISBN: 9001596355
Het voeren van gesprekken is een essentieel onderdeel van steeds meer beroepen. De kwaliteit van de beroepsuitoefening wordt dan ook in sterke mate bepaald door de vaardigheid om effectief gesprekken te voeren in uiteenlopende situaties.
About the Book

Het voeren van gesprekken is een essentieel onderdeel van steeds meer beroepen.

De kwaliteit van de beroepsuitoefening wordt dan ook in sterke mate bepaald door de vaardigheid om effectief gesprekken te voeren in uiteenlopende situaties.

Gespreksvoering, Basisvaardigheden en gespreksmodellen biedt een systematische aanpak om de kwaliteit van je gespreksvaardigheden te verbeteren.

Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt de aandacht besteed aan de basisvaardigheden die je bij het voeren van gesprekken moet beheersen. Achtereenvolgens passeren luistervaardigheden, regulerende vaardigheden en zendervaardigheden de revue.

Ook aan de doorgaans als moeilijk ervaren vaardigheden als kritiek geven en bezwaar maken, wordt in dit deel uitgebreid aandacht geschonken. Het tweede deel van dit boek gaat in op veelvoorkomende gesprekssituaties in arbeidsorganisaties: informatie vergaren, advies geven, slecht nieuws mededelen, beoordelen en het bespreken van het functioneren van medewerkers.

Reviews
3 Stars – prima boek
Er word in gegaan op de verschillende soortengespreksvoering in dit boek. Daarbij zitten tussen door korte opdrachten die je ondersteunen. Het boek is in prima leesbaar nedelands geschreven. Er komt weinig moeilijk vakjargon in voor en anders wordt het eigenlijk wel uitgelegd. Dit boek geeft een duidelijk beeld over ‘gespreksvoering’

door: Jirnsum

bestel dit boek

bol.com Partner