Grenzen op het werk

Grenzen op het werk
$17.00
Series: Pesten / Mobbing, Book 0
Genre: Pesten / Mobbing
Publisher: Lannoo
ISBN: 9020951394
Een praktische gids rond ongewenst gedrag op het werk.
About the Book

grenzen op het werkOngewenste gedragingen oftewel pesterijen op de werkvloer kunnen vele uiteenlopende vormen aannemen: van ‘grappig’ bedoelde opmerkingen tot seksuele intimidatie en regelrecht fysiek geweld.

Een actueel thema voor een breed publiek. Met praktische tips voor wie binnen bedrijven geconfronteerd wordt met deze problematiek Pesten op het werk: hoe bestrijd je die pest?

Niet alleen maakt dit het leven van de slachtoffers vaak tot een hel, het is voor ondernemers ook een flinke kostenpost vanwege het daardoor gestegen ziekteverzuim.
grenzen op het werk
De schrijfsters van dit boek zijn als psychologe/seksuologe/psychotherapeute en sociologe/seksuologe al jarenlang betrokken bij deze materie. Op basis van hun daarbij opgedane vakkennis maken ze het complexe fenomeen van pesten op het werk inzichtelijk (ook vanuit het gezichtspunt van de daders), beschrijven hoe bepaalde organisatiestructuren pestgedrag in de hand werken en wat er aan te doen valt om ongewenst gedrag te vermijden.

Daarmee biedt dit boek aan betrokken collega’s, vertrouwenspersonen, preventieadviseurs en ondernemers een model voor een allesomvattende aanpak van ongewenst gedrag. Hoewel hier en daar wordt verwezen naar Belgische wet- en regelgeving, is dit boek ook in een Nederlandse situatie zonder meer uitstekend bruikbaar.

bestel dit boek

bol.com Partner