Help Mijn Baas is Gestoord

Help Mijn Baas is Gestoord
$18.95
Author:
Series: Mijn baas, Book 0
Genre: Overige
ISBN: 9038921322
"Help! Mijn baas is gestoord!" is een kwetsbaar zelfhulp-boek dat leest als een roman en met boeiende data het taboe van gestoorde bazen doorbreekt. Een must voor elke moderne medewerker die (nog) iets van zijn loopbaan en leven wil maken.
About the Book

Denk je ook wel eens: ‘Mijn baas spoort niet!’ Of: ‘Is die al weer zijn pilletjes vergeten?’ Niet alleen in de top van het bedrijfsleven zijn de bazen gestoord, zeker in het midden- en kleinbedrijf.

Toen journalist Toine Rongen een managementfunctie kon krijgen bij een kleine, ambitieuze uitgeverij zag hij zijn kans schoon. Maar het enthousiasme gleed binnen een jaar af naar complete verbijstering. Zijn baas, de oprichter en eigenaar, bleek compleet ‘van het pad af’.

Help! Wat nu?
Deze overlevingsgids is geschreven voor iedereen die dagelijks de machtstrijd aanbindt met een gestoorde baas. Naast citaten van prominente bazen, (voetbal)trainers, psychiaters en ervaringsdeskundigen is de rode draad Rongens eigen verhaal en zijn zoektocht naar de exacte persoonlijkheidsstoornis van zijn baas. Een feest der herkenning.

“Help! Mijn baas is gestoord!” is een kwetsbaar zelfhulp-boek dat leest als een roman en met boeiende data het taboe van gestoorde bazen doorbreekt. Een must voor elke moderne medewerker die (nog) iets van zijn loopbaan en leven wil maken.

“Verbijsterend en hilarisch” – De Telegraaf

Review(s)
5 Stars – Herkenbaar, hilarisch, en kromme tenen
Ik kreeg dit boek van een vriend van me. De titel is nogal stevig, en de boodschap kwam wel over. Toen ik het ging lezen herkende ik heel veel. Eerst projecteerde ik het op mensen in mijn omgeving. Dan lach je je soms rot omdat je precies ziet hoe een ander uit de bocht vliegt. In de loop van het boek herkende ik ook wat van mezelf. En daar krijg ik dan weer kromme tenen van. Het boek heeft me geholpen om mijn gedrag in kaart te brengen, en om met mijn opdrachtgevers om te gaan. Aanrader.

paul

bestel dit boek

bol.com Partner

Other Boeken in "Mijn baas"