Het anti burn-out boek

Het anti burn-out boek
$17.95
Authors: ,
Series: Burn-Out, Book 0
Genre: Burn-Out / Bore-Out
ISBN: 9044731947
Eindelijk weer vol energie! 'Het moet gewoonweg verminderen!' 'Ik wil niet meer zo uitgeput zijn!' 'Ik wil weer plezier kunnen beleven!' Allemaal wensen van vrouwen die de grens van hun draagkracht bereikt hebben.
About the Book

Eindelijk weer vol energie! ‘Het moet gewoonweg verminderen!’ ‘Ik wil niet meer zo uitgeput zijn!’ ‘Ik wil weer plezier kunnen beleven!’ Allemaal wensen van vrouwen die de grens van hun draagkracht bereikt hebben.

Maar het kan ook helemaal anders!

Dit boek laat u zien hoe u opnieuw controle over uw leven krijgt en hoe u uw persoonlijke energie weer kunt opkrikken. Ga aan de slag met de praktische oefeningen, tips en adviezen in dit boek en leer onrealistische verwachtingen te ontmaskeren, grenzen te stellen en op zoek te gaan naar een nieuwe balans.

Het zal u verbazen hoe u door een andere aanpak weer meer levensvreugde kunt ontdekken! Sigrid Engelbrecht is zelfstandig trainster en coach in persoonlijkheidsontwikkeling, stressmanagement en creativiteit. Ze heeft al verschillende publicaties over zelfontplooiing op haar naam staan.

Recensie(s)
De auteur, trainster en coach, ziet dat steeds meer mensen en vooral vrouwen te maken krijgen met verschijnselen van stress en burn-out. Zij richt zich daarom ter verbetering van het welzijn op drie aspecten: zelfontplooiing, persoonlijke energie en levensvreugde.

Ze beschrijft chronische vermoeidheid en de oorzaken daarvan en geeft een zelftest om de symptomen te herkennen. Daarna gaat ze in op de motivatie om te veranderen. Ze behandelt zeven strategieen tegen burn-out en sluit af met aanwijzingen voor een persoonlijk veranderingsplan. Ze geeft impulsen door praktische oefeningen, stof tot nadenken en tips, afgewisseld met praktijkvoorbeelden.

De lay-out bestaat grotendeels uit tekst; voorbeelden, (invul)oefeningen, checklists en tips staan in aparte kaders en kleiner lettertype. Op het gebied van stresshantering is dit het volgende in de rij van praktische zelfhulpboeken, bestemd voor mensen die nog voldoende motivatie hebben om met chronische vermoeidheid bij zichzelf of anderen aan de slag te gaan.

door: Ir. Drs. L.B. Struijk op Bol.com

Reviews
5 Stars – Het anti burn-out boek
Als jezelf een burn-out hebt of er tegen aan loopt, is dit een fantastisch boek, wat je stap voor stap uitlegt wat je in dit geval het beste kan doen met heel veel waardevolle tips die je helpen alles weer een beetje op de rit te krijgen. Zeker een aanrader.

door: sdena

bestel dit boek

bol.com Partner