IK2 – De beste versie van jezelf

IK2 – De beste versie van jezelf
$19.95
Author:
Genre: Persoonlijke Ontwikkeling
Publisher: Vakmedianet Management B.V.
Publication Year: 2015
Length: 300 pagina's
ISBN: 9462760357
'IK2 - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen.
About the Book

IK2 – De betere versie van jezelf.

‘IK2 – De beste versie van jezelf’ laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, waarin je nieuwe vaardigheden en eigenschappen moet ontwikkelen om je doelen te bereiken. Reis met Margriet Sitskoorn door dit rijke boek vol inzichten, testen, oefeningen en methodieken. Ontwikkel gaandeweg je hersenen en je vaardigheden en wees succesvoller en gelukkiger. Persoonlijk, in je werk en maatschappelijk.

‘Ga aan de slag met IK2 en ontdek de mogelijkheden van je hersenen. Gebruik ze. Ontwikkel je. Draag bij.’ Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University. Ze is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Ze schreef de bestsellers ‘Het maakbare brein’, ‘Passies van het brein’ en ‘Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij’.

Recencie(s)
Om staande te blijven in een voortdurend veranderende omgeving en wereld moet je ervoor zorgen dat je doelen die je wilt bereiken duidelijk formuleert en vervolgens plannen maakt om ze te realiseren. Daarmee blijf je controle houden over jezelf. Dit boek wil hierbij tot hulp zijn. Deel een verschaft je inzicht over je eigen doelen en hoe je die kunt bereiken. Deel twee behandelt methodes om de prefrontale hersenschors en de executieve vaardigheden positief te ontwikkelen en in het laatste deel komen de effectmetingen aan de orde. In alle hoofdstukken zijn opdrachten en oefeningen (met ruimte voor het invullen van antwoorden) opgenomen die te maken hebben met inzicht, zelfreflectie en ontwikkeling. Een voor een breed publiek geschreven boek dat de lezer helpt om het beste uit zichzelf te halen.

Drs. P.C.B. de Jager

bestel dit boek

bol.com Partner