Kop dicht mond open

Kop dicht mond open
$24.95
Author:
Series: communicatie, Book 0
Genre: Communicatie
ISBN: 9491560468
In de meeste organisaties wordt veel gecommuniceerd, maar weinig gezegd. Medewerkers en managers houden hun mond over zaken die belangrijk zijn voor het succes van de organisatie. Waarom doen zij dat ?
About the Book

In de meeste organisaties wordt veel gecommuniceerd, maar weinig gezegd. Medewerkers en managers houden hun mond over zaken die belangrijk zijn voor het succes van de organisatie.

Waarom doen zij dat en hoe groot zijn de gevolgen daarvan? En vooral: hoe doorbreek je die ‘corporate silence’?

Hoe krijg je mensen zover dat ze wel zeggen wat ze denken en zo de organisatie vooruithelpen? Dit boek geeft antwoord op deze vragen.

Het beschrijft helder en praktisch hoe managers en communicatieprofessionals de stilte in hun organisatie te lijf kunnen gaan. Zodat er wél kritische noten kunnen worden gekraakt, op alle niveaus.

Dat levert de medewerker en de organisatie uiteindelijk alleen maar winst op.

Mark Blok (1981) won voor zijn onderzoek naar corporate silence in 2012 de Shell Stimulation Award for Excellence in Corporate Communication.

In dit boek heeft hij zijn kennis op een toegankelijke manier gebundeld en aangevuld met voorbeelden, aansprekende cases en interviews met mensen uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Ook geeft hij praktische instrumenten voor managers en communicatieprofessionals en een praktisch stappenplan om mee aan de slag te gaan en corporate silence te doorbreken.

bestel dit boek

bol.com Partner