Laat de klant naar jou komen

Laat de klant naar jou komen
$17.95
Author:
Series: Verkoop, Book 0
Genre: Verkoop
ISBN: 9022959457
Nu wordt het echt tijd dat er meer nieuwe klanten komen. ‘Waar vind ik ze?’, of beter nog: ‘Hoe vinden ze mij?’, zijn vragen die in je opkomen. Klanten Krijgen Via Internet Voor Zzp' Ers
About the Book

Je werkte voor een baas. Het bedrijf zorgde voor de opdrachten en de administratie. Na verloop van tijd dacht je: dit kan ik ook.

Je bouwde je bedrijf op de bestaande relaties die je had uit de tijd dat je voor je baas werkte. Je liet een website bouwen door een kennis. Maar na een tijdje merkte je dat er steeds minder opdrachten uit je bestaande relaties kwamen. Je was al die tijd druk met opdrachten, tijd om aan acquisitie te doen was er niet. En je gaat jezelf toch niet verkopen?

Nu wordt het echt tijd dat er meer nieuwe klanten komen. ‘Waar vind ik ze?’, of beter nog: ‘Hoe vinden ze mij?’, zijn vragen die in je opkomen. Laat de klant naar jou komen leert je in beeld te komen bij de doelgroep op het moment dat ze zoeken naar de oplossing die jij ze kunt bieden.

Recensie(s)
Met zijn boek richt Erno Hannink zich tot de ZZP’er (Zelfstandige (ondernemer) Zonder Personeel). Deze dus kleine ondernemer heeft het niet gemakkelijk in het opbouwen van een redelijk klantenbestand. Via het internet kun je klanten vinden, uiteraard met behulp van een goede marketing, een interessante nieuwsbrief en door beter om te gaan met LinkedIn, blogs, twitter enzovoort.

Het werk is compleet, dat wil zeggen: het handelt over zakelijke aspecten, maar ook over technische.

De auteur geeft aan dat je met het boek direct aan de slag kunt, maar dat blijft toch de vraag. Wie te weinig afweet van internettechniek, zal toch meer tijd (en opleiding?) nodig hebben. Maar voor wie de techniek beheerst, is dit werk beslist interessant, actueel en dan ook praktisch. Met zeer veel illustraties (waaronder schermbeelden in kleur) en voorbeelden.

Een interessant boek voor kleine ondernemers.

door: NBD|Biblion recensie, R.J. Blom

Reviews
5 Stars – Inspirerend boek
Voor mij is het een gelijk toe te passen boek. Weten waar ik moest beginnen met lezen en zo over kon slaan wat voor mij nu nog niet aan de orde is. Praktisch en duidelijk. Ik ben meteen begonnen met het schrijven van wie mijn idealen klanten zijn. Met het duidelijk maken aan mezelf wie mijn doelgroep is. Aan wie ik wel of niet mijn informatie verstuur. Aan wie of wat ik weinig of geen aandacht moet besteden. Het heeft al geleid dat ik mijn website bijna af heb en de stukken die ik geschreven heb vanuit de klant bekijk en lees zoals in het boek wordt geadviseerd.

door: Femmigje

5 Stars – Absolute aanrader!
Indien je op zoek bent naar een boek met praktische tips & tricks hoe je met inzet van Internet je klantenportfolio kunt vergroten, dan is dit boek een absolute aanrader! Erno schrijft in leesbare brokken vanuit de basis en wisselt veelvuldig af met links en voorbeelden. Zeer praktisch voor iedere (beginnende) ZZP’er!

door: Stampei

5 Stars – Een boek waar je wat aan het!
Het boek van Erno Hannink ging mee op vakantie, en ik heb het – heerlijk in de zon liggend – praktisch in één ruk uitgelezen. Het is geschreven in lekker leesbare taal, en je kunt er wat mee! Als kleine ondernemer/zzp’er word je op het spoor gezet van interessante sociale media zoals Linkedin, en je kunt er meteen mee aan de slag. Dat heb ik dus ook direct na mijn vakantie gedaan. En: ik heb al een klus binnen (ik ben tekstschrijver) op basis van mijn nieuwsbrief die ik op aanraden van Erno heb geschreven.
Blij dat ik het boek gekocht heb; ik zou het iedere kleine ondernemer of zzp’er aanraden!

door: Kirchamat

bestel dit boek

bol.com Partner