Lessen van Burn-Out

Lessen van Burn-Out
$20.99
Author:
Series: Burn-Out, Book 0
Genre: Burn-Out / Bore-Out
ISBN: 9000306434
In lessen van burn-out beschrijft ze wat ze allemaal meemaakte: de oorzaken en gevolgen, het ziek zijn, het gevoel niet meer te kunnen voldoen aan allerlei verwachtingen en vooral het proces van weer overeind krabbelen en genezing.
About the Book

Na 9 inmiddels klassieke lessen van burn-out nu de finale 10e les

Wat Annegreet nooit voor mogelijk had gehouden, overkwam haar: ziek van te hard werken.

Als journaliste bij Elsevier had ze er al vaak over geschreven. Voor haar cover story ‘Druk, druk’ interviewde ze mensen die als gevolg van een te zware werkdruk overspannen geraakt waren.

Maar dat zij zelf ook hard op weg was om overwerkt te raken, dat had ze niet in de gaten.

In De lessen van burn-out beschrijft ze wat ze allemaal meemaakte: de oorzaken en gevolgen, het ziek zijn, het gevoel niet meer te kunnen voldoen aan allerlei verwachtingen en vooral het proces van weer overeind krabbelen en genezing.

Haar verhaal is een hart onder de riem voor iedereen die opgebrand is en laat zien dat burn-out niet het eind van alles hoeft te zijn, maar juist het begin van en nieuw leven kan inluiden.

Deze editie bevat een extra hoofdstuk: Zes jaar verder en nog steeds in balans en een tiende les.

Reviews
5 Stars – fijn om te horen
Ik heb het boek niet gelezen maar de compact disc geluisterd Door omstandigheden kan ik even een paar dagen slecht zien en zodoende heb ik wat luisterboeken gehaald bij de bieb En aangezien ik zelf momenteel in een fase van niet lekker in mijn vel zitten vertoefd, had ik dit deze disc ook maar mee genomen
Héél herkenbaar voor mij Net als zij in het begin schrijft dat de omgeving reageerde met: alsof je mijn toestand beschrijft , hoe ik mij voel. Herkenning en erkenning!!

door: typetje

bestel dit boek

bol.com Partner