Manipuleren kun je leren

Manipuleren kun je leren
$19.95
Author:
Series: manipuleren, Book 0
Genre: Persoonlijke Ontwikkeling
ISBN: 9077881492
Ontwikkel meer zelfvertrouwen en controle over alledaagse situaties door je te verdiepen in de subtiele geheimen van lichaamstaal. Ontdek hoe je meer bereikt in zakelijke en persoonlijke relaties.
About the Book

Ken jij ook het gevoel dat er niet naar je wordt geluisterd? Komt je boodschap niet altijd over? Dan wordt het tijd om beter te leren manipuleren!

Ontwikkel meer zelfvertrouwen en controle over alledaagse situaties door je te verdiepen in de subtiele geheimen van lichaamstaal. Ontdek hoe je meer bereikt in zakelijke en persoonlijke relaties.

Leer hoe je:

  • een goede eerste indruk maakt
  • natuurlijk zelfvertrouwen uitstraalt
  • de aandacht krijgt die je verdient
  • veel waardering ontvangt
  • alles bij anderen gedaan krijgt

Frank van Marwijk is Nederlands bekendste lichaamstaalexpert (lichaamstaal.nl). Zijn kennis van sociaalpsychologische inzichten combineert hij met scherpe observaties uit de praktijk.

Recensie
In dit gemakkelijk en helder geschreven boek wordt uitgebreid ingegaan op het belang en de wijze van beinvloeden en manipuleren van andere mensen. Ook gaat de auteur, die zich ‘lichaamstaalexpert’ noemt, in op manieren om jezelf te manipuleren zoals het vergroten van zelfinzicht en beinvloeding van de eigen emoties. Onderwerpen die in heldere taal in aan de orde komen, zijn onder meer communicatie, het scheppen van verwachtingen, overtuigen door sympathie, het luisteren naar anderen, de wijze van samenwerking met anderen en talloze manipulatietechnieken (zoals ‘verdeel en heers’ en het doen van onmogelijke voorstellen). Het boek bevat talloze (deels vanzelfsprekende) tips die vooral bruikbaar zijn in werkverhoudingen. Het boek bevat tevens literatuurtips. Om dit boek te lezen is voorkennis geen vereiste. door: Ingrid van Otterlo op Bol.com

Reviews
5 Stars – Integer
De titel lijkt te impliceren dat het een lesboek is om mensen om je heen naar je hand te zetten. Manipulatie klinkt negatief maar in een niet transparante wereld zijn deze tips ’n tricks nodig om jou idee aan de man te brengen.

Lees dit boekje en het is van jou zelf afhankelijk of je het gebruikt voor integere doeleinden. Als je altijd goede ideeen heb maar je krijgt moeilijk mensen mee; gebruik dit boekje.
Het is makkelijk en praktisch beschreven en helpt jou om mensen te mobiliseren om jouw ideeen in gang te zetten!

Het boekje zelf gaat niet over integriteit, dat is van jezelf afhankelijk. Woorden zijn niet meer genoeg. Mensen moeten luisteren! Dat krijg je voor elkaar met de technieken die dit boek aanbied.

door: ChrisMostert

4 Stars – Leest lekker weg met al die voorbeelden
Manipuleren leest makkelijk weg door het gebruik van veel dagelijkse voorbeeldjes. Bovendien zie je aan die voorbeeldjes hoe veel je zelf al manipuleert en hoe makkelijk het is om in te zetten, zonder dat het voor een ander vervelend of negatief is. Een aanrader dus.

door: sandrhan

bestel dit boek

bol.com Partner