Netwerken werkt

Netwerken werkt
$15.99
Netwerken is een onmisbare vaardigheid bij het vinden van nieuw werk, maar ook als je beter wilt functioneren in je huidige baan.
About the Book

Netwerken is een onmisbare vaardigheid bij het vinden van nieuw werk, maar ook als je beter wilt functioneren in je huidige baan.

Netwerken is niet voorbehouden aan een elite van vriendjes die elkaar de bal toespelen. Een netwerk opbouwen, uitbreiden en effectief gebruiken is te leren. Netwerken werkt geeft daarvoor de nodige handvatten. Met uitdagende stellingnames en praktische oefeningen laat Rob van Eeden je het antwoord vinden op vragen als: · Wat wil ik bereiken met netwerken? · Hoe schrijf ik een goed resumé? · Hoe netwerk ik zo efficiënt mogelijk? Rob van Eeden is loopbaancoach bij www.netwerk-partners.nl en begeleidt al twintig jaar mensen bij het vinden van werk dat echt bij hen past. Netwerken werkt behoort tot een serie boeken van VKbanen en het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken zijn actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die de lezer eigen keuzes laat maken.

Met uitdagende stellingnames en praktische oefeningen laat Rob van Eeden je het antwoord vinden op vragen als:

 • Wat wil ik bereiken met netwerken?
 • Hoe schrijf ik een goed resumé?
 • Hoe netwerk ik zo efficiënt mogelijk?

Rob van Eeden is loopbaancoach en partner bij Netwerkpartners. Hij begeleidt al meer dan vijftien jaar mensen bij het vinden van werk dat bij hen past. Daarnaast richtte hij met zijn vrouw Hanneke van Veen de Vrekkenkrant op. Na jaren bewust consuminderen kwam de vraag ‘Wat doen we met ons geld?’ Van Eeden en Van Veen begonnen zich te verdiepen in het fenomeen sparen. Sinds 2000 beheren ze verschillende websites over sparen zoals sparen.startpagina.nl en www.vanspaarbankveranderen.nl .

Els Nijssen is loopbaancoach en trainer bij www.netwerk-partners.nl. In al haar trajecten speelt netwerken een centrale rol, omdat zij de ervaring heeft dat deze vorm van communiceren veel oplevert voor de mensen die ze begeleidt.

Inhoudsopgave
Voorwoord

 1. Netwerken, moet dat echt?
 2. Netwerken, wat is dat?
 3. Weten war je goed in bent
 4. Weten wat je wilt
 5. Resumé, basisdocument voor netwerken
 6. De netwerkcampagne
 7. Netwerkgesprekken
 8. Je doel bereiken
 9. Doorgaan met netwerken

Aanbevolen literatuur
Hoe dit boek tot stand kwam

Reviews
4 Stars – Netwerken wérkt!
Netwerken is hét toverwoord van tegenwoordig en een onmisbare vaardigheid bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Na mijn mening is dit een erg nuttig boek met veel bruikbare tips. Een aanrader!

door: Antje70

5 Stars – Pareltje onder de netwerk boeken
Inmiddels heb ik al vele boeken gelezen over het vinden van werk, je sterke punten leren kennen, weten wat je wil etc. Dit boekje is het enige dat ik iedereen adviseer die ook hiermee bezig is. De titel en de omslag zijn niet erg aantrekkelijk, maar de inhoud is ontzettend interessant en leerzaam. Het heeft me inmiddels ook aan een leuke baan geholpen, dus dit boek heeft een ereplekje in mijn boekenkast.

door: GoldyFisch

4 Stars – Goed
Boek helpt je zeer goed op weg naar een loopbaankeuze. Het goed en netjes netwerken en maken van een resume…Succes verzekerd.

door: ettenleur

bestel dit boek

bol.com Partner