Onderhandelen voor Dummies

Onderhandelen voor Dummies
$14.95
Author:
Series: Dummies, Book 0
Genre: Verkoop
ISBN: 9043009547
Elke dag stuit je op situaties waarin je moet onderhandelen. Of je nu een miljoenenovereenkomst sluit, een hoger salaris wilt of de buurman ervan probeert te overtuigen dat hij de heg moet snoeien.
About the Book

Elke dag stuit je op situaties waarin je moet onderhandelen.

Of je nu een miljoenenovereenkomst sluit, een hoger salaris wilt of de buurman ervan probeert te overtuigen dat hij de heg moet snoeien; het is allemaal een kwestie van duidelijk en efficiënt communiceren. Leer met ‘Onderhandelen voor Dummies’ succesvolle onderhandelingen te voeren en zorg dat je krijgt wat je verdient!

Recensie(s)
In de populaire serie “… voor dummies” verscheen dit – van oorsprong Amerikaanse – boek over onderhandelen.

De auteurs zijn ervaren rotten die in bijna vierhonderd bladzijden hun kennis en vooral ervaring zeer logisch en laag-drempelig hebben neergezet.

Dankzij een uitgebreide inhoudsgave en een index is de stof gemakkelijk toegankelijk. Vele facetten van onderhandelen in uiteenlopende situaties worden zodanig beschreven dat een breed publiek zich hierin zal herkennen en er z’n voordeel mee kan doen.

door: Biblion recensie, C.M. Manni.

Reviews
4 StarsHet is een goed en makkelijk leesbaar boek. De opbouw dit boek lijkt erg op 7 habits van Stephen Covey. Het lijkt alsof zij de Habits hebben toegespitst op het onderhandelen. Hoe dan ook, het is een praktisch boek gericht op het onderhandelen met oefeningen die je in de praktijk (thuis of op het werk) kan toepassen. Ik raad mensen aan voor de volgende onderhandeling om, nadat je het boek of een aantal hoofdstukken hebt gelezen, een oefening uit het boek te lezen en deze direct in de praktijk te beoefenen. De resultaten zijn erg verassend. Tenzij je bij het lezen van dit boek jezelf herkent. Veel leesplezier!

door: Den Haag

bestel dit boek

bol.com Partner