Passie Energie Prestatie

Passie Energie Prestatie
€19.95€15.95
Authors: ,
Series: Personeel & Organisatie, Book 0
Genre: Personeel & Organisatie
Publisher: Pearson Benelux
Publication Year: 1e druk, 2012
ISBN: 9043025992
Bevlogen medewerkers werken met passie en energie leveren betere prestaties. Dit biedt kansen voor een klassieke win-win situatie. Dit biedt kansen voor een klassieke win-win situatie. Werkplezier en voldoening voor de medewerker, goede prestaties voor de organisatie en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor klanten.
About the Book

Bevlogen medewerkers werken met passie en energie leveren betere prestaties. Dit biedt kansen voor een klassieke win-win situatie. Werkplezier en voldoening voor de medewerker, goede prestaties voor de organisatie en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor klanten.

Dit boek, “Passie Energie Prestatie”, geeft inzicht in wat bevlogenheid is en hoe u vanuit passie tot prestatie kunt komen. Zowel vanuit individueel als organisatieperspectief krijgt de lezer inzicht en handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Het boek laat zien wat de kracht van werken met bevlogenheid is en hoe dit tot betere resultaten leidt. Hierbij worden zowel wetenschappelijke achtergronden, actuele managementthema’s en praktijkcases gebruikt.

Over de Auteurs:
Bernadette van de Laak
Bernadette van de Laak is eigenaar van Bernadette van de Laak, HR advies, coaching en ontwikkeling. Vanuit dit bureau ondersteunt zij organisaties bij vraagstukken omtrent organisatie- en medewerkerontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en prestaties, evenals het (doen) uitvoeren van personeelsbeleid. Tevens biedt zij ondersteuning aan het koppelen van strategische en persoonlijke doelen van organisaties en haar medewerkers aan Performance Management.

Jessica van Wingerden
Jessica van Wingerden is directeur HR bij de Koninklijke Auris. Vanuit haar promotieonderzoek “Werken aan Bevlogenheid” is zij verbonden aan het Instituut voor Psychologie, vakgroep arbeids- en organisatiepsychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft zich de afgelopen 15 jaar beziggehouden met vraagstukken rondom medewerkerontwikkeling, inzetbaarheid en prestaties.

Inhoudsopgave
Woord vooraf

  1. De kracht van werken met bevlogenheid
  2. Vanuit passie en energie naar prestatie
  3. Drijfveren voor het management
  4. Aan de slag

Over de organisaties
Dankwoord
Literatuurlijst
Informatieve websites
Over de auteurs

bestel dit boek

bol.com Partner