Seks op het Werk

Seks op het Werk
$16.95
Author:
Series: 18+, Book 0
Genres: 18+, Relaties
ISBN: 9461260725
In haar boek ‘Seks op het werk’ vertelt auteur Ria Harmelink over liefde en affaires tussen 09.00 en 17.00 uur. “De werkplek is de belangrijkste broedplaats voor relaties”, stelt ze.
About the Book

In haar boek ‘Seks op het werk’ vertelt auteur Ria Harmelink over liefde en affaires tussen 09.00 en 17.00 uur. “De werkplek is de belangrijkste broedplaats voor relaties”, stelt ze.

Je ziet je collega’s soms wel veertig uur per week. Dan kan er zomaar een vonk overslaan, of je wilt of niet. De werkplek is de belangrijkste broedplaats voor relaties. Wat moet je doen als je verliefd wordt op een collega? Kun je nog werken als een collega verliefd is op jou? En kun je nog samenwerken als de relatie weer voorbij is? Wat moet je doen als je leidinggeeft aan verliefde medewerkers?

We stapten in de lift en daar begon hij mij opeens te zoenen. Toen was het hek van de dam. Op de begane grond heb ik het knopje naar boven weer ingedrukt. We werkten regelmatig over om bij elkaar te kunnen zijn. Soms bedreven we de liefde op kantoor. Je grijpt alle momenten aan om samen te kunnen zijn.

Op het werk creëerden we momenten dat we elkaar zogenaamd toevallig tegenkwamen: Hé, jij ook hier, kun je me een lift geven? Ontdek wat liefde, relaties en seks op het werk met je doen en lees 18+ persoonlijke verhalen van verliefde collega’s over het grootste taboe op het werk!

Ria Harmelink (auteur van “De baas de baas”) is auteur en journalist. Voor dit boek sprak ze met experts en ervaringsdeskundigen over de do’s en don’ts van liefde en relaties op het werk.

Ontdek wat liefde, relaties en seks op het werk met je doen en lees 18+ persoonlijke verhalen van verliefde collega’s over het grootste taboe op het werk!

Ria Harmelink (auteur van “De baas de baas”) is auteur en journalist. Voor dit boek sprak ze met experts en ervaringsdeskundigen over de do’s en don’ts van liefde en relaties op het werk.

Het boek staat ook vol van tips over hoe om te gaan met relaties op de werkvloer, niet alleen voor de verliefde stelletjes maar ook voor de manager.

Tips van de schrijfster

  • Zoek de juiste werkplek. Ga niet in een mannen- of vrouwenbolwerk werken als je op zoek bent naar een leuke man of vrouw.
  • Zoek een werkgever/ branche waar het vaker voorkomt en de baas niet gelijk in de stress schiet. Denk aan de reclamewereld, radio/tv, defensie, ziekenhuis, politie en luchtvaart
  • Werk samen aan een project, ga samen naar de vrijdagmiddagborrel en congressen en werk over.
  • Is het een one-night-stand, houd dan vooral je mond erover
  • Blijf professioneel. Voer geen privédiscussies op het werk. Werk is werk en privé is privé
  • Vertel het de baas. Maar dan wel pas als het serieus is. Zo voorkom je geroddel
  • Spreek samen af wat jullie doen als de liefde over mocht gaan. Wie gaat er weg? (Als dat zou moeten)
  • Is het over? Beëindig de relatie op vrijdag. Dan kom je elkaar in ieder geval de volgende dag niet meteen tegen
  • Roddel nooit over elkaar als het over is. Blijf ook dan professioneel
  • Zorg dat je meer gemeenschappelijk hebt dan het werk, anders wordt het al snel alleen het werk dat jullie bindt en is de relatie geen lang leven beschoren.

Recensie(s)
In acht hoofdstukken geeft de auteur, journaliste en schrijfster, een overzicht van de ins and outs van een (liefdes)relatie op de werkvloer. Aan de orde komen onder meer: de totstandkoming van de relatie; reacties van collega’s; invloed op de werkprestatie; openheid of geheimhouding; mogelijke reacties van de werkgever. Aan het eind van elk hoofdstuk wordt de tekst verlevendigd met citaten uit gesprekken met ‘ervaringsdeskundigen’. Verder geven deskundigen op het gebied van seksualiteit en relaties hier en daar commentaar. Het boek heeft een speelse vormgeving, de schrijfstijl is vlot en luchtig. De citaten worden niet letterlijk weergegeven, maar zijn door de auteur ‘bewerkt’, waardoor ze soms niet helemaal authentiek overkomen. Dit neemt niet weg dat zij het onderwerp ‘seks op het werk’ bespreekbaar maakt en goede tips geeft aan ‘stelletjes’ en hun baas om met de situatie om te gaan. Een bruikbaar boek voor een ieder die zelf of in zijn omgeving met een ‘sekswerksetje’ te maken heeft.

Jessie van der Meer – Middelburg

Ik ben verliefd! Niet op een collega, maar op dit heerlijke boek over seks en relaties op het werk. Heb de openhartige en soms hilarische verhalen (ontdekt worden op het invalidentoilet, ai!) in één adem uitgelezen. Heel herkenbaar, want wie kent geen kantoorsetjes in de eigen werkomgeving? Lekker leesvoer dus. Toch wordt het boek nergens plat en is het ook nog eens heel praktisch, met handige tips: niet alleen voor de verliefden zelf, maar ook voor hun collega’s en bazen. Relaties op het werk zijn niet langer taboe na dit boek!

Alexandra

Ik heb zelf geen ervaring met sex op het werk, maar mocht ik wel in die situatie komen dan pak ik dit boek erbij. Afgezien van alle feitelijke informatie (altijd leuk om te weten), staan er veel handige do’s en dont’s in die je helpen en informeren over welke opties je wanneer hebt. Een aanrader, ook voor leidinggevenden.

Marike

bestel dit boek

bol.com Partner