Shit Happens – Op het Werk

Shit Happens – Op het Werk
$9.95
Author:
Series: It Happens, Book 0
Genre: Semi Serieus
ISBN: 9789045311784
SHIT HAPPENS is de survivalgids voor toiletbezoek op het werk, vol nuttige tips om met netelige dilemma's om te gaan die bij elke werknemer dagelijks de kop kunnen opsteken.
About the Book

shit happensSurvivalgids Voor Toiletbezoek Op Het Werk

Samenvatting

  • Maak je een HOOP geluid?
  • Is het toilet overstroomd?
  • Is er geen toiletrol?
  • Heb je je shirt tussen je gulp geritst?
  • Komt je baas op hetzelfde moment als jij het toilet binnen?
  • Moet je voor de zesde keer op rij naar het toilet?
  • Word je op heterdaad betrapt?

SHIT HAPPENS is de survivalgids voor toiletbezoek op het werk, vol nuttige tips om met netelige dilemma’s om te gaan die bij elke werknemer dagelijks de kop kunnen opsteken.

Het behandelt de gouden regels bij toiletvisitatie op de werkplek en biedt talrijke uitwegen om je uit gênante situaties te manoeuvreren. Elk dilemma wordt begeleidt door een situatieschets, een analyse door een expert, persoonlijke ervaringen en een retehandige oplossing.

SHIT HAPPENS: de enige boodschap bij de Grote Boodschap!

Recensie(s)
“Dit kleine boekje behandelt lastige situaties op je werk waarin je terecht kunt komen als je de wc wilt bezoeken. Die situatie wordt op de linkerbladzijde uitgelegd middels een plattegrondje met tekst en een aantal symbolen voor personages, plekken en voorwerpen en een aantal gevaren, bijvoorbeeld gezien, geroken of gehoord worden. Op de rechterbladzij wordt een oplossing geboden, een oordeel van een ‘expert’ gegeven, een bekentenis van een persoon en een evaluatie van de oplossing. En dat meer dan honderd keer. Lay-out in zwart-wit met blauwe steunkleur. Verder, allemaal grappig bedoeld, een voorwoord, een inleiding, een legenda van symbolen, een aantal bonus-problemen, en gouden regels. Humoristisch bedoeld, maar echt grappig wil het boek maar niet worden.”

Door Jouke Bethlehem op BOL.com

Shit Happens – Voor Onderweg
Van dezelfde schrijver kwam ook uit “Shit Happens – Voor Onderweg”, de survival gids voor toiletbezoek tijdens vakantie.

Overwin je angst, trotseer de smerigste openbare toiletten en leer de internationale taal van het toiletgebruik. Nooit meer last van obstipatie op safari, bevroren billen tijdens de wintersport en strandwachten die je betrappen als je jezelf ontlast in de zee!

bestel dit boek

bol.com Partner

Other Boeken in "It Happens"