Shit Happens – Op Vakantie

Shit Happens – Op Vakantie
$9.95
Author:
Series: It Happens, Book 0
Genre: Semi Serieus
ISBN: 9045312182
Shit happens is de survivalgids voor toiletbezoek op vakantie, vol nuttige tips om netjes wc-dilemma's om te gaan die bij elke vakantieganger dagelijks de kop kunnen opsteken.
About the Book

Overwin je angst, trotseer de smerigste openbare toiletten en leer de internationale taal van het toiletgebruik. Nooit meer last van obstipatie op safari, bevroren billen tijdens de wintersport en strandwachten die je betrappen als je jezelf ontlast in de zee!

Shit happens is de survivalgids voor toiletbezoek op vakantie, vol nuttige tips om netjes wc-dilemma’s om te gaan die bij elke vakantieganger dagelijks de kop kunnen opsteken. Voor alles wat er mis kan gaan tijdens een bezoek aan de wc in het buitenland (of op de camping in Nederland) wordt een simpele oplossing aangedragen.

Dit praktische handboek voor uitheemse toiletpotten en conventies versoepelt de stoelgang tijdens een reis in het buitenland. Het bied talrijke uitwegen om je uit gênante situaties te wurmen. Elk dilemma wordt begeleid door een situatieschets, een analyse door een expert, persoonlijke ervaring en een retehandige oplossing.
Recensie(s)

Recensie(s)
‘Shit happens’ is een gidsje voor toiletbezoek op vakantie met tips om met wc-dilemma’s om te gaan die vakantiegangers kunnen tegenkomen. Voor alles wat er mis kan gaan tijdens een bezoek aan de wc in het buitenland (of op de camping in Nederland) wordt een oplossing aangedragen. Elk dilemma wordt begeleid door een situatieschets op de linkerbladzij en op de rechter een oplossing, een oordeel van een expert en een bekentenis van een ervaringsdeskundige. Het bevat, allemaal grappig bedoeld, een inleiding, een checklist, een test, een taalgidsje Engels, Duits, Spaans, Italiaans (‘Is dit papier dubbelzijdig te gebruiken?’) en ruim honderd problemen die op identieke wijze worden behandeld. Het kleine boekje (pocketformaat; normale druk) is uitgevoerd in zwart-wit met een beige steunkleur.

Jouke Bethlehem, op Bol.com

Reviews
Voor dit boek zijn nog geen reviews.

bestel dit boek

bol.com Partner

Other Boeken in "It Happens"