Social media expert in een week

Social media expert in een week
$16.00
Author:
Series: Social Media, Book 0
Genres: Marketing, Social Media
ISBN: 9055940410
In dit boek beschrijft Jeroen Bertrams hoe bedrijven met succes de zeven belangrijkste activiteiten op social media kunnen uitvoeren: luisteren, communiceren, publiceren, marketing, verkopen, optimaliseren en meten.
About the Book

De opkomst van social media biedt grote kansen voor mensen en bedrijven. Het sociale web is een ongekende kennisbron die kan helpen bij het verbeteren van producten, diensten en proposities.

Dankzij nieuwe vormen van communicatie, marketing en verkoop kunnen bedrijven razendsnel hun bekendheid vergroten en omzet verhogen. Met simpele trucs kunnen zowel de eigen website als profielen op sociale netwerken uitgroeien tot plekken waar waardevolle interactie tot bloei komt.

In dit boek beschrijft Jeroen Bertrams hoe bedrijven met succes de zeven belangrijkste activiteiten op social media kunnen uitvoeren: luisteren, communiceren, publiceren, marketing, verkopen, optimaliseren en meten. Op Twitter, Facebook, en LinkedIn tot en met Google+, Groupon en Pinterest.Van sociale netwerken tot en met reviewsites, weblogs en fora. Van social media marketing tot en met succesvolle webcare.

Reviews
4 Stars – Een wereld gaat open
Als erkend digibeet en denkend dat ik het wel zonder de social media zou redden, werd het plots tijd kennis over social media op te doen. Met dit boekje werd ik snel ingevoerd met de nieuwste termen en met cijfers en feiten over de social media. Tijdens het lezen ging er een wereld voor me open. Voor iemand zoals ik, die een zekere weerstand heeft tegen alles wat trendy(trending topic) is het een goede prestatie van de schrijver.

door: Geist

5 Stars – Opvallend goed boek
Zeer toegankelijk boekje dat een helder en concreet stappenplan biedt om social media prive en zakelijk beter te benutten. Blinkt uit in praktische toepasbaarheid. Geen lange teksten, maar lekker puntig met veel lijstjes. Eén van de weinige ebooks die ik nog bijna dagelijks raadpleeg.

door: JvanAken

5 Stars – Dikke aanrader. Toegankelijk geschreven en sterke inhoud
Tot nu toe met afstand het beste boek over social media. Vanuit een visie geschreven, waardoor je niet een ellenlange (en vaak snel verouderende) opsomming van sociale netwerken krijgt, maar vanuit een begrijpelijk stappenplan wordt gewerkt dat tijdvast is. Daarnaast ook heel veel tips die ik op persoonlijke titel kan gebruiken. Vooral de tips voor Twitter (en de mij eerst nog onbekende mogelijkheden om middels een reeks aan mogelijkheden te adverteren op Twitter) was ik erg blij mee. Leuk dat ook foursquare en pinterest uitgebreid aan de orde komen. Niet alleen hoe ze werken, maar vooral recente cases die aantonen dat ook die netwerken goede kansen bieden. Chapeau!

door: LizettevdZande

bestel dit boek

bol.com Partner