Solliciteren in begrijpelijke taal

Solliciteren in begrijpelijke taal
$12.95
Author:
Series: solliciteren, Book 0
Genre: Solliciteren
ISBN: 9491387111
Wat een gedoe geeft dat solliciteren. Zeker in een tijd dat de werkloosheid om zich heen grijpt door een steeds dieper duikelende financiële en economische crisis. Zoek je een baan, dan ben je inmiddels één van honderdduizenden!
About the Book

Wat een gedoe geeft dat solliciteren. Zeker in een tijd dat de werkloosheid om zich heen grijpt door een steeds dieper duikelende financiële en economische crisis.

Zoek je een baan, dan ben je inmiddels één van honderdduizenden! Zie dan maar eens op te vallen… Dit boek is voor iedereen die wil weten hoe je de arbeidsmarkt bestormt. Hoe die arbeidsmarkt georganiseerd is en vooral… hoe jij jezelf het beste kunt presenteren.

Te midden van al die duizenden anderen, die op een (nieuwe) baan azen. Je vindt er een gedegen uitleg in van de beste manieren om je te presenteren. Op de ouderwetse manier met een sollicitatiebrief maar ook via internet of e-mail.

En niet te vergeten via de snelle manieren om contacten te maken door Facebook te gebruiken of Hyves. Je vindt het allemaal terug in dit handzame boekwerkje, dat zowel geschikt is voor de individuele sollicitant als voor leerlingen van het middelbaar en hoger onderwijs, die zich op de arbeidsmarkt moeten voorbereiden.

Zelfs studenten in het personeelswerk en in sociale en maatschappelijke dienstverlening kunnen er leren hoe ze hun cliënten kunnen helpen weer actief te worden in een (nieuwe) baan.

Het boekje is geschreven door een ervaren rot in zowel het bedrijfsmaatschappelijk werk als het personeelswerk: Jan van de Nes (1944). Hij studeerde HBO Sociale Pedagogiek en hielp inmiddels velen aan hun ‘droombaan’ door ze wegwijs te maken in sollicitatieland. Die activiteiten vormden dan ook de basis voor dit boekwerk.

bestel dit boek

bol.com Partner

>