Solliciteren via LinkedIn

Solliciteren via LinkedIn
$14.99
Authors: ,
Series: solliciteren, Book 0
Genres: Social Media, Solliciteren
ISBN: 9049103030
Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. LinkedIn is een veelgebruikt netwerk en daardoor uitermate geschikt om gevonden te worden, een nieuwe baan te zoeken of opdrachten voor je bedrijf binnen te halen.
About the Book

Al sinds 2009 het bestverkochte sollicitatieboek!

Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt netwerk om je zakelijke contacten mee te onderhouden.

En daarmee is het uitermate geschikt om gevonden te worden, een nieuwe baan te zoeken of opdrachten voor je bedrijf binnen te halen. Tijd om er actief gebruik van te maken en de mogelijkheden volledig te benutten.

Voor werkzoekers, werknemers, zelfstandigen, loopbaanprofessionals en carrièrecoaches.

  • Praktisch, stap voor stap: wat kun je ermee en hoe doe je dat dan?
  • Boordevol unieke en succesvol bewezen netwerk-, internet- en carrièretips.
  • Voor de beginnende en gevorderde LinkedIn-gebruiker.

Aaltje Vincent is een ervaren loopbaanprofessional, toonaangevend expert in jobmarketing en trainer van werkzoekers en professionals. Zij schreef ook Jobmarketing 2.0 en Werk vinden met social media. Jacco Valkenburg is een ervaren recruitment expert en pionier in het werven van personeel via LinkedIn. Hij schreef eerder Recruitment via LinkedIn en werd verkozen tot Best Social Recruiter 2009.

Recensie(s)
De auteurs beschrijven een methode, die neerkomt op de techniek van het profileren binnen een online netwerk, om uiteindelijk werk of opdrachten te genereren.

Het boek is bedoeld voor hen, die zoeken naar nieuwe functies, opdrachten (zoals bijvoorbeeld zzp’ers) of kandidaten (recruiters).

Uitermate pragmatisch; het boek heeft veel weg van een instructie. Het geeft daarnaast adviezen en tips over wat de methode kan en hoe die past in het kader van een netwerk, de internetomgeving en je eigen carrière. Het boek is zeer actueel; het sluit aan op de meest moderne vorm van solliciteren, het vinden van werk en het traceren van de juiste persoon voor de juiste plek door online netwerkmethode. Helder en toegankelijk geschreven, overzichtelijk en van veel voorbeelden voorzien.

De auteurs zijn werkzaam in het veld van loopbaanadvisering, jobmarketing, recruiting en training. In deze herdruk is een aantal gegevens geactualiseerd.

door: P.A. Sternfeld op Bol.com

Reviews
4 Stars – Handig boekje, goede tips
In dit boek wordt heel goed beschreven hoe je LinkedIn kan inzetten bij je zoektocht naar werk. Handige en concrete tips die je meteen kan toepassen.

door: Benge

5 Stars – Boeiend en bijzonder
Solliciteren via LinkedIn is terecht een populair boek en een must-have als je je (zakelijke) netwerken wilt uitbreiden en onderhouden. Het bijzondere van dit boek is dat het geschreven is door Aaltje Vincent, een van de meest vooraanstaande loopbaanbegeleiders van ons land en Jacco Valkenburg, een van de betere recruiters in Nederland. Het bundelen van hun krachten maakt het boek bijzonder sterk en uitstekend bruikbaar voor heel solliciterend/netwerkend Nederland.

door: marjobrouns

5 Stars – Nuttig, helder, aanrader!
Dacht ik best wat van LinkedIn te weten; ik heb van dit boekje toch nog veel geleerd. Helder geschreven, vol praktische tips die je helpen LinkedIn optimaal te gebruiken.

door: CaroT

bestel dit boek

bol.com Partner