Stratego voor vrouwen

Stratego voor vrouwen
$29.95
Author:
Series: Management, Book 0
Genres: Management, Persoonlijke Ontwikkeling
Publisher: Academic Service
Publication Year: 2e druk, 2013
ISBN: 9462200300
Stratego is het spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Wie het spel goed wil spelen moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Diezelfde spel­regels gelden als je carrière wilt maken. Als je hogerop wilt komen.
About the Book

Stratego voor vrouwen – Ontwikkel je strategie en speel je spel

Stratego is het spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Wie het spel goed wil spelen moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Diezelfde spel­regels gelden als je carrière wilt maken.

Als je hogerop wilt komen, zul je immers een goed overzicht moeten hebben van het krachtenveld waarin je je bevindt, zul je tijdig de juiste aanval of verdediging moeten kiezen, en tegelijkertijd vertrouwd moeten zijn met gewoontes, overtuigingen en normen die nergens officieel zijn vastgelegd.

Ambitieuze vrouwen zijn vaak onbekend met de ongeschreven regels van het – door mannen gedomineerde – strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld.

Stratego voor vrouwen biedt vrouwen een handvat om carrière te maken en ‘het spel’ strategisch te spelen, zonder dat hun vrouw-zijn daarbij in het geding komt.

Nieuw in deze herziene uitgave is de aandacht voor het zichtbaar blijven in het Nieuwe Werken en profileren met social media. Bovendien wordt beschreven welke specifieke dynamiek geldt tussen vrouwen onderling en hoe je hier op een effectieve manier mee kan omgaan.

Verder gaat deze editie in op aspecten van de financiële crisis en hoe dit door het inzetten van de verschillende niveaus van macht voor een volgende keer kan worden voorkomen.

bestel dit boek

bol.com Partner