Twitter Werkt !

Twitter Werkt  !
$14.99
Author:
Series: Persoonlijke Ontwikkeling, Book 0
Genres: Persoonlijke Ontwikkeling, Social Media
Publisher: Spectrum
Publication Year: 3e druk, 2013
ISBN: 9000338867
Banenzoekers kunnen online netwerken niet langer negeren, steeds meer bedrijven werven via sociale netwerksites als Twitter. Ook zzp'ers vinden steeds vaker nieuwe opdrachtgevers via sociale media. En klanten volgen hun favoriete bedrijven op de voet.
About the Book

Werk vinden via Twitter, zelfs zonder ervaring met dit medium? Het kan echt!

Banenzoekers kunnen online netwerken niet langer negeren, steeds meer bedrijven werven via sociale netwerksites als Twitter. Ook zzp’ers vinden steeds vaker nieuwe opdrachtgevers via sociale media. En klanten volgen hun favoriete bedrijven op de voet.

Om niet achter te blijven is het dus hoog tijd om de vele toepassingen van Twitter te ontdekken. Want er is zoveel meer mogelijk voor werkzoekenden, zzp’ers en kleine ondernemers dan alleen de laatste trending topics volgen! Twitter Werkt !

In vogelvlucht neemt Fiona Stoop je mee in de wereld van Twitter. ‘Je kunt die droombaan alleen in de krant, op vacaturesites of met de hulp van een selectiebureau zoeken. Maar dan loop je wel achter.’ Intermediair ‘Twitter is vandaag de dag […] onderdeel van Jobhunting.’ Spits

Over Fiona Stoop
Fiona Stoop is sinds april 2009 actief op Twitter (@werkcoach). Ze heeft inmiddels meer dan 3.500 volgers en ruim 12.000 tweets geplaatst. Als zelfstandig ondernemer gebruikt Fiona zelf actief Twitter voor het vinden van opdrachtgevers, het onderhouden van contacten met cliënten en het doen van onderzoek naar gedrag en behoeften van werkgevers en werknemers op Twitter.

 
Inhoudsopgave
Voorwoord

  1. Wat is Twitter?
  2. Hoe gebruik je Twitter?
  3. Aan de slag! Een account aanmaken
  4. Soorten tweets
  5. Authentiek profileren
  6. De vijf stadia om werk te vinden via Twitter
  7. Vacatures op Twitter
  8. Hulpbronnen

Slotwoord
Dankwoord

bestel dit boek

bol.com Partner