Ultieme Smoezenboek voor Thuis

Ultieme Smoezenboek voor Thuis
$9.95
Author:
Series: Semi Serieus, Book 0
Genre: Semi Serieus
ISBN: 9045313618
We leven in een tijd waarin we constant gecontroleerd worden. Ook door het thuisfront. Je kunt op een van de vele sociale media geen kusje of porretje uitdelen, zomaar voor de leuk, of de liefde van je leven staat je bij thuiskomt met een deegroller op te wachten.
About the Book

We leven in een tijd waarin we constant gecontroleerd worden. Ook door het thuisfront. Je kunt op een van de vele sociale media geen kusje of porretje uitdelen, zomaar voor de leuk, of de liefde van je leven staat je bij thuiskomt met een deegroller op te wachten. En het is nog onze eigen schuld ook, want we willen álles delen met de hele wereld (op Twitter: Gezellig naar Ikea #not).

De privacy die zo broodnodig is om je leven thuis een beetje leuk te houden, is naar de knoppen. En je komt er niet meer met een eenvoudige smoes. Je kunt wel beweren dat je moet overwerken, maar als je baas op Facebook tegelijkertijd met jou staat te golfen, ben je het haasje.

Dus als je partner aanmerkingen heeft op het tijdstip van je thuiskomst, kun je zonder blikken of blozen uitleg geven met een smoes uit Het ultieme smoezenboek voor thuis.

Recensie(s)
Een (cadeau)boekje met 199 genummerde smoezen, uitvluchten en excuses, te gebruiken in huiselijke situaties. Ingedeeld in thema’s als relaties, winkelen, familie, vrienden, vakantie, school, sport, verkeer en uitgaan. Bijvoorbeeld bij nummer 113 …als je een solo-vakantie boekt, luidt de smoes: ‘Je krijgt me weer als nieuw terug’ en bij 187 …als je een roddeltante bent: ‘Ik deel gewoon graag kennis’. Onder elke smoes staan tien invulvakjes om als geheugensteuntje te noteren wanneer de smoes gebruikt is en tegen wie, zodat de smoes niet binnen korte tijd twee keer wordt gebruikt. Met een inleiding en nawoord van de auteur die ook ‘Het ultieme smoezenboek voor op het werk’* schreef.

door: Redactie

bestel dit boek

bol.com Partner