Verboden voor Klanten Wij houden van Fans

Verboden voor Klanten Wij houden van Fans
$24.95
Authors: ,
Series: Verkoop, Book 0
Genre: Verkoop
ISBN: 9043032050
We bevinden ons in het tijdperk van de belevenis- en betekeniseconomie! Het draait om Customer Experience', oftewel klantbeleving.
About the Book

We bevinden ons in het tijdperk van de belevenis- en betekeniseconomie! Het draait om Customer Experience’, oftewel klantbeleving.

De merken, organisaties en ondernemers die zich weten te onderscheiden hebben naast oog voor beleving ook aandacht voor betekenis en waardecreatie. Met Verboden voor klanten, wij houden van fans ga je ontdekken hoe ook jij waarde kunt toevoegen voor je klanten. In dit boek vind je de nieuwste inzichten over klantbeleving, betekenis en bevlogenheid die vertaald zijn naar praktische tools. Je krijgt waardevolle adviezen aan de hand van interviews met bekende ondernemers, praktijkcases, modellen en theorie.

Met praktijkcases van bedrijven als HEMA, Apple, Van der Valk, 2theloo, Jumbo Supermarkten, Rivièra Maison en Bavaria en met medewerking van onder meer Hennie van der Most, Bob Hutten, Henk Teunissen, Colette Cloosterman, Karel van Eerd, Peer Swinkels en Ronald van Zetten biedt dit boek een schat aan informatie.

Wim Schuurmans is ondernemer, spreker en auteur. Als directeur van Experientis B.V. heeft hij de essentie van de belevenis- en betekeniseconomie succesvol in de praktijk vertaalt. Zowel in 2012 als in 2013 mocht zijn bedrijf zich FD Gazellen noemen. Drs. Jessica van Wingerden MBA is directeur HR bij de Koninklijke Auris Groep en als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2012 verscheen haar boek Passie, Energie, Prestatie, over de kracht van werken met bevlogenheid.