Ons Team

Even Voorstellen, Onze Specialisten
Hieronder vindt je alle schrijvers en bloggers van 112WerkForum.nl.

Voor het juiste advies heb je de juiste expertise nodig.

Wij van 112WerkForum selecteren onze schrijvers nauwkeurig. Hier zie je ons team van schrijvers welke jou het beste advies geven bij jouw keuze wat betreft het onderwerp “Werk & …”.

Vindt je hun berichten interessant, inspirerend, leuk; bezoek dan ook eens hun website en geef ze een ‘like’ op Facebook of volg ze op Twitter.

Wil je ook schrijver worden bij 112WerkForum.nl, lees dan hier verder: Gastschrijver worden.


 

Onze Gastschrijvers:


Nell van de Ligt

Nell van de Ligt

Nell van de Ligt is stress- en burn-out expert. Nadat ze zelf als manager een burn-out had, is ze op zoek gegaan naar wat stress en burn-out nu precies inhouden. Ze studeerde analytische psychologie en specialiseerde zich in de stress en burnoutproblematiek. In 2006 richtte ze haar eigen bedrijf Ligtpunt.nl op.

→ Mijn specialisme: Stress en Burnout Expert
→ Bekijk al mijn berichtenCarina Braams

Carina Braams

Carina Braams van Bramas coaching is ambitieus, analytisch, betrokken, resultaat gedreven, creatief. Als ervaren werksfeercoach die werkt vanuit een positief en oplossingsgericht model , weet zij als geen ander wat er op de gemiddelde werkvloer leeft en wat er nodig is om dit te verbeteren. Zij heeft o.a. in opdracht gewerkt voor Nationale Nederlanden, Houthoff Buruma, Nexct, en BeCube communication & marketing.

→ Mijn specialisme: Werksfeer & Paardenspiegelen
→ Bekijk al mijn berichtenAnnemiek de Crom

Annemiek de Crom helpt mensen met een chronische aandoening slim met hun energie om te gaan zodat ze kunnen doen wat zij graag willen doen. Privé of op het werk. Zij is gespecialiseerd in leven en werken met chronische gezondheidsproblemen en kent alle kansen en valkuilen die het werken met chronische gezondheidsklachten met zich meebrengen. Zelf werkt ze al ruim 20 jaar met reumatoïde artritis (chronische gewrichtsreuma).

→ Mijn specialisme: Chronisch Ziek & Werk
→ Bekijk al mijn berichtenGerrie Vogels

Gerrie Vogels

Gerrie Vogels, ondersteunt individuen en groepen in organisaties bij het bevorderen van onderlinge communicatie en samenwerking.

→ Mijn specialisme: Communicatie & Samenwerking
→ Bekijk al mijn berichtenKatrin van de Water

Katrin van de Water is carrièrecoach en oprichtster van Passion for Work. Ze begeleidt hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan.

→ Mijn specialisme: Carrierecoach
→ Bekijk al mijn berichtenHeidi Does

Heidi Does

Na een lange carrière als projectleider van digitale media en migratieprojecten bij internationaal opererende bedrijven helpt Heidi Does nu team-/projectleiders en kennisspecialisten in IT, Finance en Techniek om effectief hun aandacht te managen i.p.v. hun tijd. Zodat ze dagelijkse stress en drukke perioden in hun werk beter gaan hanteren en op een ontspannen manier meer impact hebben met hun waardevolle expertise. Zij doet dit met Slow Working trainingen op basis van mindfulness.

→ Mijn specialisme: Werkdruk Halveren
→ Bekijk al mijn berichtenBertil Schaart

Bertil Schaart

Bertil Schaart is lifestyle ondernemer en oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven. Het is zijn visie en ervaring dat zich nieuwe deuren openen naar een beter leven als je ontslag neemt. Hij geeft cursussen en presentaties over dit onderwerp. Naast ondernemer is hij vader, lifestyle business consultant en publiek spreker.

→ Mijn specialisme: Neem Ontslag
→ Bekijk al mijn berichtenRichard Ouwerling

Richard Ouwerling is sinds 1 november 2005 werkzaam bij Pellicaan Advocaten als advocaat op de sectie Arbeidsrecht. Richard houdt zich bezig met arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en sociaal zekerheidsrecht en is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsongeschiktheid en werkgeversaansprakelijkheid.

→ Mijn specialisme: Arbeidsrecht
→ Bekijk al mijn berichtenArjan Zuidhof

Arjan Zuidhof

Arjan Zuidhof geeft als productiviteitscoach drukbezette professionals en teams weer laserfocus. Hierdoor krijgen zij meer impact in hun werk, meer grip op hun informatiestromen en meer rust in hun leven. Arjan leeft zich snel in in zowel zowel (te) drukke als (te) complexe werksituaties, of in beiden tegelijk. Zolang er goede koffie aanwezig is.

→ Mijn specialisme:
→ Bekijk al mijn berichten


Pagina 1 van 41234