Kantoor Humor

- 26 oktober 2014

kantoor humorWaarom wachten tot 1 april ?

Begin je week eens met een leuk staaltje humor. Sommige grappen kun je op vrijdagmiddag al voorbereiden om alvast een een erg leuk weekend te hebben en uit te kijken naar de maandagochtend.

Tuinkers in toetsenbord
Deze is zeker de moeite waard om op vrijdag al voor te bereiden. Verwijder de bovenkant van het toetsenbord en strooi de tuinkers-zaadjes tussen de toetsen in. Een extra tip is om eerst een op maat geknipt stuk wc-papier of keuken-papier tussen de toetsen te leggen en met een plantensproeier een beetje vochtig te maken.

zaadjes in toetsenbordtuinkers-in-toetsenbord

Nep-Drol
Een nep-drol doet het ook altijd goed en is eenvoudig te maken. Neem een lege wc-papier-rol of voor een extra lange drol die van een rol keukenpapier. Maak die goed nat en scheur er stukjes van. Deze pers je makkelijk samen tot de perfecte nep-drol.

Laat dan je fantasie maar werken om de juiste plek op kantoor uit te zoeken…

papieren drol

Luchtverfrisser die niet stopt…
Heeft je slachtoffer de nep-drol ontdekt, trek dan een tie-wrap strak om een luchtverfrisser heen zodat die niet meer gestopt kan worden en gooi die dan het kantoor van je slachtoffer in (en trek de deur dicht !). Kies vooral een geur uit waarvan je weet dat die nog dagen zal blijven hangen…

luchtverfrisser

Caramel Uien
Is de lucht een beetje geklaard, trakteer je slachtoffer dan op een lekker zoet goedmakertje… Hij of zij weet alleen niet dat er een ui onder dat laagje caramel zit. Eet smakelijk !

caramel uien

Luchthoorn onder stoel
Is je slachtoffer na de hap van de ui even naar het toilet of de kantine om zijn / haar mond te spoelen, monteer dan snel een luchthoorn onder de bureaustoel en zorg dat de vering los staat. Zodra hij of zij zal gaan zitten kan het feest beginnen.

luchthoorn onder stoel

Luchthoorn achter de deur
Een andere variant is om de luchthoorn achter de deur te monteren zodat die afgaat zodra de deur volledig geopend wordt. Ook leuk.

luchthoorn achter deur

Regenboog op voorruit
Dan is het uiteindelijk tijd om naar huis te gaan. Monteer dan een aantal kleurtjes onder de ruitenwisser van de auto, zodat er bij het gebruik van de ruitenwisser een mooie regenboog verschijnt. Dan moet alles toch weer goed zijn…

kleurtjes achter ruitenwisserregenboog op voorruit

(Let op: ivm. met veiligheid zorg er wel voor dat er nog genoeg zicht overblijft)

Auto dichtplakken of sealen
Wie kent ze niet, die gele notitie-papiertjes. Je hebt ze ook in vele andere kleurtjes. Zorg dat je er genoeg hebt om de auto van een collega of manager eens een ander kleurtje te geven. Deze werkt het beste tijdens droge periodes. Gedurende natte periodes kun je de auto ook insealen (blijft die lekker droog, mooi excuus toch…)

auto met notitiesauto ingesealed

Auto met bevroren watten
Voor diegene die weleens een nachtploeg moet werken en zich vervelen kan de auto van een collega eens volplakken met natte wattenbollen. Doe dit tijdens een goede vrieskou en je collega weet niet wat die ziet de volgende morgen…

auto met bevroren wattenbollen

Telefoon onklaar
Heb je aan het einde van de week dan al voorgaande grappen uitgehaald en wil je slachtoffer gaan klagen bij je manager, zorg er dan voor dat zijn / haar telefoon niet meer te gebruiken is (in ieder geval heb je tijd zat om snel weg te wezen en van het volgende weekend te gaan genieten).

elastieken telefoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*