Koffie Op Kantoor, De Voor- en Nadelen

- 5 juli 2012

koffie op kantoorKoffie Op Kantoor, De Voor- en Nadelen
Als werknemers één ding gemeen hebben, is het wel hun hang naar koffie. Koffie op kantoor of niet: het maakt echt wel een verschil.

Koffie, De Voordelen

is geliefd
Niemand kan zonder op het werk. 65 procent van de werknemers drinkt koffie op kantoor. Gemiddeld 3 kopjes per dag. Bedrijven die hun personeel gratis koffie geven, scoren. In koffiebars betaal je je tegenwoordig blauw aan dit zwarte goud.

doet efficiënter werken
Of houd je op zijn minst wakker, zodat je kàn werken. Ochtendmensen hebben er misschien niet zo’n nood aan, maar voor nachtbrakers is een portie cafeïne meestal onmisbaar om de ochtend door te komen.

zorgt voor een betere werksfeer
Koffiebreaks brengen collega’s samen. Je blijft er niet alleen wakker van, samen koffie drinken verbetert de teamgeest en de bedrijfscultuur. Het is helemaal geen verliespost voor bedrijven zo blijkt: 40 procent van de ondervraagde werknemers hadden productieve werkconversaties aan de koffieautomaat. Zeggen ze zelf …

is goed voor de werkmoraal
Werknemers voelen zich meer gewaardeerd als ze van hun baas gratis voordelen krijgen. In crisistijden moet er bespaard worden en moet iedereen een tandje bijsteken. Maar bedrijven die de koffie gratis houden, geven de boodschap aan het personeel dat de situatie niet hopeloos is en alles wel goed komt.

is niet duur
Is jouw baas toch te gierig om gratis koffie te geven? Waarom zet je dan niet zelf een koffieapparaat op kantoor, en voer je een schema in wie voor de filters en gemalen koffie moet zorgen. Makkelijk toch?

Koffie, De Nadelen
Zie jij Nadelen ?, laat het ons weten, reageer!

Bron: businessinsider.comInteressante Boeken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*