Over: Ligtpunt.nl


Ligtpunt – Voor Ontwikkeling van Mens en Organisatie

Dag, ik ben Nell van de Ligt, stress- en burn-outexpert.

Ik begeleid individuele mensen en organisaties met problemen en vragen rondom stress-en burnout, zodat de werkvreugde, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vergroot wordt.

Mijn expertise: Persoonlijke begeleiding aan medewerkers met stress en burnout-klachten en training aan managers, zodat verzuim door stress en burnout op de afdeling voorkomen wordt en preventiebeleid wordt ingebed op de afdeling.

Door mijn brede kennis (15 jaar managementervaring, mijn eigen burn-outervaring en als analytische psycholoog) heb ik een unieke methode ontwikkelt waarbij ik snel en effectief werk aan preventie, behandeling en re-intergratie.

Over Ligtpunt:
Ligtpunt.nl verstrekt verschillende diensten wat betreft stress en burn-out:

Burn-out Risico Check
Een telefonisch gesprek van een uur waarin je duidelijkheid krijgt over je situatie en welke eerste stap je onmiddellijk kunt nemen om uit het neerwaartse proces te stappen.

Meer info: Klik hier

Stress/Burnout-begeleidingstraject.
Een uniek, uitgebalanceerd pakket met complete ondersteuning en begeleiding op zowel mentaal, emotioneel en fysiek gebied. Speciaal ontwikkeld voor mensen die burn-out dreigen te geraken of geraakt zijn en die persoonlijke begeleiding zoeken. Doordat ik jouw problematiek tot in de kern aanpak, is het slagingspercentage is 98 % en is er geen terugvalrisico.

Meer info: Klik hier

Voor leidinggevenden: “Greep op mentaal verzuim”.
Bedoeld voor leidinggevenden: managers, hr-managers en teamleiders die meer willen weten over dit onderwerp en handvatten zoeken om mentaal ziekteverzuim te voorkomen en op te pakken.

Meer info: Klik hier

Voor medewerkers “Stevig staan in een stressvolle baan”
Een training voor medewerkers, afdelingen of teams. De training is niet alleen geschikt voor mensen die last hebben van stress- of burn-outklachten, maar ook voor mensen die stressklachten en een burn-out willen voorkomen. Een inspirerende training waar je als medewerker veel profijt van hebt in de rest van je loopbaan.

De teamtrainingen worden in company en op maat gegeven.

Meer info: Klik hier

‘De Ligtkrant’ Gratis tips.
Voor iedereen die belangstelling heeft voor het onderwerp stress en burn-out. Iedereen kan zich gratis abonneren. Het e-zine verschijnt 1x per 2 weken en staat vol handvatten, tips en informatie over stress en burn-out voor medewerkers én organisaties.

Meer info: Klik hier

Gratis lezing
Voor bedrijven en netwerkorganisaties die hun mensen willen beschermen tegen burn-out. Twee keer per maand geef ik een gratis lezingen over stress en burn-out. “Burn-out signaleren, herkennen en voorkomen”. Zodra je op de link drukt, kun je hier meer over lezen!

Meer info: Klik hier

Gratis Ebook
Op www.ligtpunt.nl kan je mijn gratis e-boekje ‘7 tips om ziekteverzuim door stress en burn-out te voorkomen’ aanvragen.
 


 
Mijn artikelen op 112WerkForum.nl:

Regelmatig schrijf ik ook artikelen welke o.a. geplaatst worden op 112WerkForum.nl.

Bekijk ze alle hier