Sex Op het Werk: De Feiten

- 11 juli 2016

sex op het werk11 Feiten Over Sex Op het Werk
Arianne Cohen, schrijfster van het boek “The Sex Diaries Project: What We’re Saying About What We’re Doing”, ondervroeg 2.000 personen over hun ervaringen op het werk en kwam tot de conclusie dat die regelmatig erotisch geladen zijn en dat sommige er zich niet voor schromen om dat in geuren en kleuren te vertellen.

Ze kwam tot de volgende 11 opmerkelijke feiten:

1. De baas
De hoogste baas is niet de persoon die er het meest actieve seksleven op nahoudt. De werknemers in het middenmanagement en in de onderlaag van het bedrijf zijn degenen die het meest actief zijn in de slaapkamer. De baas is vaak te druk bezig of te gestrest om een actief seksleven te onderhouden. (Alhoewel leeftijd geen rol speelt).

2. Betrap door Technologie
Van de 2.000 mensen die deelnamen aan het onderzoek gaven 51 toe ooit betrapt te zijn geweest met een ander. Van die 51 werden er maar liefst 47 betrapt door sms’jes of telefoonrekeningen.

Het gros van de geheime communicatie vond plaats tijdens de werkuren.

3. Human Resources
Volgens de Equal Employment Opportunity Commission spanden Amerikanen vorig jaar 11.364 rechtszaken voor seksuele intimidatie aan, voor een totale waarde van 41 miljoen euro.

Meer dan 17% van deze rechtszaken werden ingediend door mannelijke werknemers.

4. De desktop PC
De kans dat je collega’s porno bekijken op het werk is niet gering. Volgens het onderzoek doet de helft van alle werknemers dit van tijd tot tijd.

De meesten zijn wel slim genoeg om hun mobiele telefoon of iPad te gebruiken, en niet de bedrijfscomputer.

5. Het toilet
25% van de ondervraagden gaf toe dat ze minstens één keer per week op het toilet de hand aan zichzelf slaan om zich van “stress” te ontdoen.

Het toilet is ook een populaire plek om seksuel getinte berichtjes te versturen.

6. De roddels
Ben je bang dat je affaire met iemand op het werk zich als een lopend vuurtje verspreidt? De kans is gering.

Slechts 10% van de ondervraagden waren op de hoogte van affaires op het werk, zelfs wanneer hun beste vrienden er bij betrokken waren.

7. Liefdesverdriet
Relaties die worden beëindigd zijn ongemakkelijk voor iedereen die in de buurt van de betrokkene(n) werkt.

Verwacht niet te veel van een collega met liefdesverdriet. Het effect van een gebroken hart op het menselijk brein is vergelijkbaar met dat van OCD (Obsessieve-compulsieve stoornis) of een verslaving.

8. De receptie
De receptionist(e) is doorgaans van alles op de hoogte. Receptionistes weten wie een affaire heeft, wie depressief is en wie binnenkort wordt ontslagen.

9. De buitendienst
Mannen die voor hun werk vaak onderweg zijn, zijn meer geneigd om hun vrouw te bedriegen dan omgekeerd. Slechts 1 op 4 is ontrouw, maar als het eenmaal gebeurt, blijft het meestal niet bij die ene keer.

10. Leugens
Ondervraagden die zich in de eerste zes maanden van een relatie bevonden, gaven toe dat ze af en toe logen tegen hun baas over afspraken, om de middag door te kunnen brengen met hun geliefde.

Getrouwde werknemers waren veel minder geneigd om dit te doen.

11. De opslagruimte
Seks op het werk wordt steeds zeldzamer. Open ruimtes, glazen muren en veiligheidscamera’s maken dit immers steeds moeilijker.

Mensen die laat nablijven op het werk beschikken dan weer wel over de mogelijkheid om het op het werk te doen.

Bron: express.beInteressante Boeken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*