Vrouwen en Sex Verpest door Werkstress

- 14 april 2012

Vrouwen en Sex Verpest door WerkstressSexleven van Vrouwen Verpest door Werkstress

Zes op de tien vrouwen stellen dat hun seksleven ernstig wordt verstoord door stress op het werk.

Ruim de helft wordt ’s nachts uit hun slaap gehouden door werkgerelateerde stress. Dat blijkt uit onderzoek van de Britse Grazia onder 2000 vrouwen, aldus de Britse Metro.

De meerderheid van de werkende vrouwen in Groot-Brittannië geniet niet van hun baan, maar voelt zich toch gedwongen te blijven uit angst om werkloos te worden. Eén derde van de respondenten zegt dat de sfeer op kantoor ‘meer bitchy’ is geworden sinds de recessie.

Eén op de tien Britse werkende vrouwen is het afgelopen jaar ontslagen en… een recordaantal vrouwen (1,3 miljoen) is nu werkloos. (Vrouwelijke) werknemers zijn banger dan ooit; een op de drie vrouwen werkt extra uren om hun baan te kunnen behouden.

Ervaar jij dit ook ?

Bron: nu.nlReacties

  1. Henk schreef:

    Herkenbaar !, Helaas ik heb zo’n vrouw en verwijt haar regelmatig dat ze te veel met haar werk bezig is en te weinig aan ons beide besteed…

    Maar dat verwijt resulteert in nog minder sex, dus ben ik daar ook maar mee gestopt en weet niet meer wat dan wel werkt om onze relatie weer op het oude ‘sex’ nivo te krijgen.

  2. Evelien schreef:

    Beste Henk, wellicht je vrouw een beetje meer aandacht geven en haar te helpen te relaxen als ze thuis komt of thuis is en het werk-gebabbel van haar aan te horen en zeker niet in discussie gaan, maar alles proberen te relativeren; dan lekker eten en een borrel voor het naar bed gaan…, en dan wellicht een lekkere w.p voor het slapen gaan.

    Werkt bij mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*