Wordt ook Gastschrijver op 112Werkforum!

Gastschrijver worden 112Werkforum
Start vandaag nog met schrijven op 112Werkforum.nl – 112Werkforum.nl richt zich op werkend Nederland en dan ook letterlijk in de breedste zin des ‘blogs’…

Op onze site vindt de bezoeker alles wat maar met werken te maken heeft, van serieuze tot hilarische artikelen.

Onze doelgroep is niet leeftijd gebonden, voor zowel man als vrouw, sekse onafhankelijk, voor iedere religie en voor iedere nationaliteit.

Ben jij actief als bijvoorbeeld loopbaancoach, recruiter, intermediar, HR specialist, etc. etc. en heb je regelmatig interessant leesvoer voor werkend Nederland; deel dat dan als gastschrijver op 112Werkforum.nl

Wat is Gastbloggen ?
Gastbloggen is één van de content marketing strategieën waarmee je jezelf, je bedrijf of je merk beter onder de aandacht kunt brengen. Met een gastblog kun je laten zien over welke kennis je beschikt en uitleggen wie je bent en wat je doet.

Daarnaast draagt gastbloggen op een ‘natuurlijke’ wijze bij aan linkbuilding. Door waardevolle content aan te bieden op andere websites kun je daarvoor in ruil een link naar je eigen website, publiciteit of beide krijgen. Hierdoor stijg je in de organische zoekresultaten, bij o.a. Google en overige zoek-machines.

Kerncijfers 112Werkforum.nl
112Werkforum.nl is sinds maart 2012 actief en heeft in januari 2013 een volledige metamorfose ondergaan aangaande de look-&-feel van de website. Begin 2014 is de layout nog wat verfijnd en mochten we het jaar afsluiten met een kleine 2 miljoen bekeken pagina’s. Sinds mei 2013 is 112Werkforum.nl opengesteld voor gastschrijvers.

Wat krijg je ervoor terug?
Onder ieder bericht wat je plaatst wordt automatisch een korte biografie van jezelf geplaatst.

Voorbeeld:

Verder wordt er een overzichtspagina aangemaakt waar al je geplaatste berichten op chronologische volgorde verschijnen.

Voorbeeld:

Hier komen ook verwijzingen naar je eigen website, (evt.) je Facebook pagina, je Twitter pagina, Youtube en overige social media sites waar je aan deel neemt.

Ieder geplaatst bericht zal tevens automatisch op onze Facebook, Twitter en Google+ -pagina verschijnen. Verder krijg je een plaatsing op onze ‘links‘ pagina en bij meerdere geplaatste artikelen een gratis vermelding op onze home-page onder “Interessante Websites”.

Actief of Passief Schrijven
Je kunt op 2 manieren deelnemen aan 112Werkforum:

  1. Actief: Dit is met regelmaat een artikel schrijven voor plaatsing op 112Werkforum.nl, je artikel behoeft niet exlusief voor ons te zijn, mag ook verschijnen op meerdere sites; laat ons gewoon weten wanneer we het moeten plaatsen;
  2. Passief: Heb je zelf een site (blog) of schrijf je voor andere; en jouw artikelen passen op 112Werkforum.nl, geef ons dan éénmalig toestemming en we plaatsen jouw artikel(en) ook op onze site. Je hoeft dan verder helemaal niets meer te doen, wij doen het voor jou.

En…
En, als gastschrijver heb je direct invloed op 112Werkforum.nl, deel je mening over bijvoorbeeld de indeling, de menu-structuur, de layout, etc., etc. Alle suggesties zijn welkom en werken mee aan jouw succes op en aan 112Werkforum.nl

Richtlijnen
De richtlijnen voor het schrijven op 112Werkforum.nl sturen we je graag toe voor het aanleveren van je eerste artikel.

Wil je ook gast -schrijver/blogger worden neem dan contact met ons op.